Voor wie

Om te bezien of iemand in aanmerking komt voor de Optimens therapie is er in eerste instantie een intakegesprek om dit vast te stellen en ook om de precieze aard van de klachten te bepalen.

Ingeval iemand lijdt aan trombose, epilepsie, kanker of recent is getroffen door een hersen - of hartinfarct is de therapie niet geschikt omdat deze risicogroepen (nog) niet voldoende onderzocht zijn. Geldt ook voor zwangere vrouwen en zeer jonge kinderen.

Met andere woorden; de overgrote meerderheid van de mensen kan enorm veel baat hebben bij de therapie. Snelwerkend, prettig, volkomen onschadelijk en zeer effectief. Zodat een ongewenste situatie nooit langer aanhoudt dan strikt noodzakelijk.

De pijnbestrijding en lichaamsrevisie dankzij Optimens Therapie kan in zulke gevallen uitstekend uitkomst bieden want, er wordt zonder ingrijpen van buitenaf (zoals bijvoorbeeld operatief met alle gevolgen van dien; belastende medicatie) positief ingewerkt op het lichaamseigen vermogen om storingen te verhelpen. Zowel acute als chronische klachten verminderen zeer snel en kunnen in het laatste geval uitblijven door op gezette tijden, maar veel minder frequent dan bij de basisbehandeling, (6 sessies in circa 14 dagentijd) ‘onderhoudstherapie’ toe te passen. Met als gevolg betere kwaliteit van leven.